HomeNieuwsArtikelenDe expertWeblogReizenForumChat
GezinssituatiesBoekenLinksAdressenPollsKalenderOver onsRegistreren

   Home / Reizen / Reisoperators / Details
inloggen
wachtwoord vergeten Lees verder
 
Loginnaam
Wachtwoord
Altijd ingelogd blijven
 

zoeken
 
 

 
 

nu online
 
Leden0
Gasten3
Anoniem0
Laatst ingelogd:

forum
 
17-11-2023:
Beachbar 215

08-09-2021:
Birdnesting tijdens de scheiding, een vraag
Was ik weer even

01-06-2017:
Voorstellen

28-05-2017:
Koop kwaliteit paspoort, bestuurder licentie, ID-kaarten, diploma, visa, master kaarten bankbiljette
Koop kwaliteit paspoort, bestuurder licentie, ID-kaarten, diploma, visa, master kaarten bankbiljette

10-05-2017:
Vakantie berichten plaatsen

25-01-2017:
Ik zoek leuk contact om af en toe leuke dingen doen samen met mijn dochter. Omgeving Groningen.

02-01-2017:
Gezocht happy single moeders voor dagje weg, uitgaan etc.

28-12-2016:
Problemen met Exen

28-10-2016:
Inzichten scheiding

15-09-2016:
Ik sta nog steeds na bijna 4 jaar uit elkaar op de hypotheek

27-06-2016:
Hier ben ik dan..

03-06-2016:
Wie woont er in....

11-04-2016:
Ik ben er eindelijk uit, ik wil scheiden. Maar durf niet, vanwege de kinderen

06-04-2016:
Wat nu..

30-03-2016:
Hulp studiekeuze kind

26-03-2016:
Hoi allemaal

24-03-2016:
Tranenkraantje

17-02-2016:
Alleen staande ouder

09-02-2016:
Even voorstellen

01-02-2016:
Problemen met Forum, OPGELOST??!

26-12-2015:
Eindwerk: op zoek naar BAM`s

23-12-2015:
Whatsapp gesprek stiefmoeder stiefzoon. Is dit normaal?sapp gesprek stiefmoeder stiefzoon. Is dit normaal?

24-11-2015:
Hulp nodig, toestemming andere ouder

 

reisoperator details
 
 
Kamperen

AMI outdoor & adventure

Tijdens de Mei vakantie van 2003 hebben we voor het eerst een midweek georganiseerd voor deze doelgroep. Het bleek een geweldig succes, en al snel kwamen er steeds meer aanvragen voor deze manier van vakantie vieren. Vandaar ons besluit om deze week in meer schoolvakanties te gaan organiseren.

Indien u zelf een groep vanaf 6 personen bij elkaar kunt krijgen kunnen wij voor u een familyadventure op maat verzorgen, de tijdsduur bepaalt uzelf. Tegenwoordig krijgen we steeds meer individuele aanvragen van ouders die graag voor een weekend met hun kind op avontuur willen. Sinds kort kunt u zich bij ons aanmelden. Wij zullen u benaderen om in samenspraak met u en andere ge´nteresseerden een weekend te organiseren dat goed past bij u en uw kind.

In de Zomervakantie kunnen we bij voldoende interesse verschillende midweken of weekenden plannen, waaronder een back to basic arrangement voor gezinnen met een kleiner budget. Mail ons als u interesse heeft.

Vakantie ervaring met AMI Outdoor & Adventure Mei 2003

Wij zijn Ab, een (gescheiden) weekend vader (51) en zoon Bob van bijna 12. Via AMI hebben we een adventure vakantie in de Ardennen besproken. En avontuurlijk werd het! De familyadventure is een echte aanrader voor een 'midweek', niet alleen in de voorjaarsvakantie. Vooral door de kleinschaligheid ( persoonlijke aandacht) en de manier waarop ze dus heel flexibel met kinderen onder de 10 jaar om kunnen gaan, ik heb er zelf ook van genoten!

Maandag

Ze staan al op ons te wachten om een vlot te gaan bouwen. Na nog geen half uurtje staan we naast autobanden, palen en touwen om een echt (varend) vlot in elkaar te zetten. We zijn er verder de hele middag mee bezig. Ook in de ouderen komt het kind weer terug. 's Avonds overleg, wat we met het oog op de kleintjes de rest van de week (kunnen) gaan doen. Nou, veel dus.Dinsdag

Op dinsdag gaan we naar de grotten in de buurt. Zaklampen mee. We kruipen door een soort kelderluik in de rotswand en komen dan in een oude wijnkelder van het nabijgelegen kasteel. Er zitten gaten in de vloer. Moeten we daar doorheen? Ja dus, als je eerst je benen er door steekt, je handen boven je hoofd houdt en halverwege een kwart slag draait, dan kom je zo in de volgende onderaardse ruimte. Fantastisch! Een stukje verder doen we allemaal de lampen uit en zie je letterlijk geen hand meer voor je ogen. Wel ouwe kleren aan hoor, want je ziet er achteraf vies uit! 's Avonds pannenkoeken bakken en sterke verhalen vertellen. Die grotten maken toch wel veel indruk.


Woensdag

Op woensdag regent het een beetje. Typisch Ardennen. Geeft niks, want we gaan een stuk de Ourthe afvaren. De kleintjes (veilig) mee in een Canadesche kano, de stoere kids gaan in een eigen kajak. Zwemvest aan, helmpje op. Eerst uitleg van Mireille over hoe het werkt met spatscherm en zo, en wat je moet doen als je eventueel om slaat. Veiligheid voor alles. Ondanks de regen een fantastische tocht. Natuurlijk gaan er een paar om of komen vast te zitten op een stroomversnelling. Nat word je toch! Terug op de camping werkt een warme douche. Na het eten - voor wie dan nog kan, een spelletje in de kantine van de camping.

Donderdag

Donderdags gaan we tegen rotswanden op proberen te klauteren en aan de "lifeline" weer naar beneden 'abseilen'. Ook hier veiligheid voorop. Je moet er bij zijn om te geloven wat die kids allemaal kunnen. 's Avonds een uitgebreide barbecue. Er blijft zoveel stokbrood over dat er voor de volgende morgen spontaan een gezamenlijk ontbijt met wentelteefjes wordt geregeld.Vrijdag

Na het ontbijt gaan we nog een echte touwbrug over de rivier spannen. Teamwork. Mireille legt uit wat je moet doen en komt alleen in actie als we haar hulp vragen. De kids doen de rest. Ze gaan er ook allemaal overheen en bereiken droog de overkant. Na de lunch is het echt voorbij. We doen nog een spelletje, ruimen de boel op en nemen nog een lekkere warme douche. Met een kleine drie uur reizen zijn we weer thuis in Soest. Wat een week!
Website: http://www.amioutdoor.nl/
E-mail: info@amioutdoor.nl
Telefoon: +32-84387997

 

   
   

Steun Stichting 1Ouder: bankrekeningnummer 341631892 o.v.v. donatie